20140709-220319-79399995.jpg
Hej! Längesen ni hörde från mig, men som jag brukar säga till Susanne när hon är i Finland och inte får tag i mig: att hör du inget så är det bara bra…och fullt upp 🙂

Det är nämligen inte bara träningen som varit kanonbra utan även min familj, mina vänner, vädret (inte varje dag som ni ser på bilden men just nu är det fantastiskt och då glömmer jag det andra :-)), midsommarfirandet och helt enkelt naggande goda dagar och allt det är ju minst lika viktigt som träningen liksom sömn och mat. Harmoni är nog det viktigaste för mig när det börjar närma sig prestation och nu är det ju dags att prestera igen.

I helgen är det EM i Brandenburg som ligger nära Berlin. Många av mina konkurrenter har varit på plats sen i måndags och nött på banan men jag har njutit av att vara hemma och flyger ner först i morgon (dagen innan det börjar). Resan är inte speciellt lång och jag vill helt enkelt inte vara hemifrån onödigt många dagar. EM är ju egentligen bara ett mål på vägen med VM en månad senare som årets stora urladdning. Men EM är ju ändå EM och idag ringde radion och påminde mig om att det är mitt första mästerskap sen jag blev mamma. Så sant! Nu är det dags att tagga till! För mer info läs Jnytt, och se resultaten här.

Tagged with →